MENIU

Un nou trend: Ce este apa magnetizată și ce beneficii are pentru sănătatea noastră?

<p>Un nou trend: Ce este apa magnetizată și ce beneficii are pentru sănătatea noastră?</p>

Apa magnetizată este o sursă de sănătate şi echilibru. Apă trecută prin conducte îşi pierde încărcătură magnetică dobândită în mediul natural sub influenţă câmpului electromagnetic al Pământului. Dacă plasăm un recipient cu apă pe un magnet puternic, acesta va magnetiză apa, conferindu-i din nou energia şi echilibrul natural.

Apa magnetizată la polul nord va acţiona că un remediu antibacterian, antiviral şi antiparazitar, alcalinizând mediul intern al organismului şi contribuind astfel la menţinerea stării de sănătate. Apă magnetizată la polul sud are efect benefic în stări de oboseală sau de epuizare, dar este contraindicată în caz de infecţii sau inflamaţii, scrie bzi.ro.

Apa magnetizată grăbeşte vindecarea rănilor şi a arsurilor, are efecte terapeutice asupra sistemelor: digestiv, nervos şi urinar, fiind indicată în litiază urinară. Are efecte benefice în febra, dureri de gât, tulburări menstruale sau de menopauza, guţă şi obezitate, reglează activitatea inimii şi curată arterele de ateroame, uşurează durerile. Este un bun fertilizator natural, fiind posibilă aplicarea acestui procedeu şi apei pe care o folosim pentru a udă fructele sau legumele pe care le vom consumă ulterior.