MENIU

Un minor de 16 ani s-a răsturnat cu mașina pe calea ferată

Mașina răsturnată de la Cluj. Foto/Profimedia

O maşină s-a răsturnat, duminică, pe calea ferată, în zona localităţii clujene Valea Drăganului, iar un tânăr a fost transportat la spital, în timp ce traficul feroviar a fost oprit.

Maşina răsturnată duminică, pe calea ferată, în zona localităţii Valea Drăganului, era condusă de un minor de 16 ani, potrivit IPJ Cluj.

"Accidentul s-a produs pe DN 1 E60, în localitatea Poieni, unde un tânăr de 16 ani, care se deplasa în direcţia localităţii Ciucea, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, autoturismul părăsind partea carosabilă, ulterior răsturnându-se pe şinele căii ferate. Testarea cu aparatul etilotest nu a indicat prezenţa alcoolului. În cadrul cercetărilor urmează a fi stabilite circumstanţele conducerii autoturismului de către tânărul de 16 ani, transportat la o unitate medicală pentru primirea îngrijirilor de specialitate", se arată într-o informare a IPJ Cluj.

"Intervenţie în urma răsturnării unui autoturism pe calea ferată între localităţile Poieni şi Ciucea. O autospecială din cadrul Detaşamentului de Pompieri Huedin şi un echipaj SAJ au intervenit în urma răsturnării unui autoturism pe calea ferată, în zona localităţii Valea Draganului. Solicitarea pentru intervenţia pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 18,30, iar la faţa locului au găsit un autoturism răsturnat pe calea ferată şi ocupantul ieşit din aceasta", se arată într-o informare trimisă de ISU Cluj.

Potrivit ISU Cluj, tânărul a fost consultat la faţa locului de echipajul SAJ şi a fost transportat la spital pentru investigaţii şi îngrijiri de specialitate.

"Acesta era în stare de conştienţă şi cooperant. Traficul feroviar a fost oprit pe linia respectivă", se menţionează în comunicatul ISU Cluj.

Mai multe articole despre:
accidnet cluj minor la volan accident rutier