MENIU

Un membru ACL susţine că a fost bătut de primarul PSD, Dumitru Blejan

<p>Un membru ACL susţine că a fost bătut de primarul PSD, Dumitru Blejan</p>

Un reprezentant al ACL, delegat cu distribuirea afișelor cu Klaus Iohannis, se află internat în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Râmnicu Vâlcea, după ce, potrivit acestuia, a fost agresat fizic de către primarul PSD, Dumitru Blejan și un prieten al său, potrivit Adevărul. Campania electorală s-a încheiat cu pumni şi cu picioare în Vâlcea. Un bărbat care împărţea afişe cu Klaus Iohannis se află internat în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Râmnicu Vâlcea. Acesta susţine că printre cei care l-au lovit se numără şi primarul PSD Dumitru Blejan. Citeste mai mult: adev.ro/nf3fzj

Incidentul a avut loc vineri seara, în jurul orei 19.00. De pe patul de spital, de la Terapie Intensivă, victima povesteşte că împărţea materiale electorale prin comună când primarul si un prieten de-al său i-au blocat calea cu masinile. Reprezentantul ACL spune că a fugit pe o uliţă, dar a fost prins din urmă de primar şi bătut crunt.
„În drum spre casă, în satul Scundu, am fost nevoit să opresc. Două maşini mi-au blocat drumul: un Duster şi un Ford. Pentru a scăpa, am luat-o la fugă, maşinile în spatele meu. Eu alergam pe partea dreaptă a drumului, ei mergeau foarte aproape, în spatele meu. Am intrat pe o uliţă, dar m-au ajuns în timp ce încercam să deschid poarta unei gospodării de pe acea uliţă, să mă ascund. Au coborât toţi din maşini şi au început să mă lovească. (...) Şi primarul a participat, mi-a aplicat lovituri, mi-au dat cu pumnii şi picioarele în cap, eu fiind căzut jos”, povesteşte Ion Manda. Reprezentantul ACL susţine că după ce l-au lovit, atacatorii s-au retras. În momentul când a ieşit în strada principală, însă, vâlceanul povesteşte că a mai primit o corecţie, tot de la primar.
 
Mai multe pe Adevărul.