MENIU

Un mare producător de jocuri video vine cu surpriză pentru români: Liga 1 în FIFA 2020

Jocul FIFA este extrem de popular în România. Însă fanii din țara noastră tot timpul au fost dezamăgiți constant că jocul nu are și Liga 1 de fotbal din România. FIFA 20 vin cu schimbări în acest sens.

Jocul FIFA 20 ar urma să includă și Liga 1 din România, potrivit unor surse din cadrul Ligii Profesionale de Fotbal. Cel care a militat pentru obținerea licenței pentru echipele din țara noastră a fost Robert Pongracz, vicepreședintele LPF. Astfel, fanii vor putea juca cu echipe ca FCSB, U Craiova și cu jucătorii ca Florinel Coman sau Mario Camora.

Echipa națională de fotbal a României este inclusă deja în joc, iar echipa are echipamentele originale și câțiva jucători români au fost realizați prin scanare, alții după fotografii și clipuri video.

FIFA 20 urmează să fie lansat pe 27 septembrie 2019 și va fi disponibil pe PC, PS4, Xbox One, dar și pe Nintendo Switch.

De atunci, românii vor putea să joace cu echipele ce activează în sezonul 2019/2020 în Liga 1: CFR Cluj, FCSB, Craiova, Viitorul, Astra, Sepsi OSK, Poli Iaşi, Gaz Metan Mediaş, Dinamo, Hermannstadt, FC Voluntari, FC Botoşani, Chindia Târgovişte şi Academica Clinceni.

Unul dintre motivele pentru care echipele românești vor ajunge în sfârșit în jocul FIFA ar putea avea legătură cu importanta contribuție din partea românilor din studioul EA din București pentru versiunea anterioară a jocului.

În cazul FIFA 19, modul de carieră este realizat complet aici, toate tipurile de antrenamente sunt imaginate și create în România, noul mod de joc Division Rivals este, de asemenea, realizat în București.

Un aspect de care doar echipa din România s-a ocupat este dezvoltarea jocului pentru Nintendo Switch. Absolut toate aspectele jocului de pe consola Nintendo au fost realizate la București. Din toamnă, românii se vor putea bucura și de echipele lor în joc.

Sursa

Mai multe articole despre:
FIFA fotbal EA fifa 20