MENIU

Un manechin român a renunțat la meserie pentru a se călugări

Un manechin român a renunțat la meserie pentru a se călugări

Unul dintre fotomodelele de aur ale anilor 90' a fost la un pas de a se calugari dupa ce a divortat si a pierdut o sarcina. Acum, Gabriela Silaghi lucreaza ca asistenta pe ambulanta si viseaza sa salveze cat mai multe vieti, desi castiga putin.

In urma cu 20 de ani, Gabriela Silaghi impresiona prin trasaturile sale fizica. Inalta, blonda, cu un corp tras ca prin inel, fotomodelul defila pe cele mai importante podiumuri de moda din Europa. Dupa ce s-a retras din activitate, apropiatii credeau ca Gabi va ramane in lumina reflectoare. Insa, viata avea alte planuri pentru blondina, care, in urma cu sase ani s-a casatorit cu un tanar de 22 de ani. In 2009, ea a ramas insarcinata, iar visul sau de a deveni mama parea sa fie la un pas de a se implini. Numai ca, atunci cand mai avea putin pana sa nasca, Silaghi a pierdut sarcina. A urmat apoi o perioada de depresie, in care fostul manechin a plans fara oprire si a simtit ca lumea sa se prabuseste, scrie cancan.ro. 

Necazurile nu s-au oprit aici pentru Silaghi, care a divortat mai apoi de sotul sau, Florin:

 "A inceput sa mearga mai des la biserica, ba chiar s-a gandit sa isi incredinteze viata lui Dumnezeu. Adica a vrut sa se calugareasca. A suferit mult si era de neconsolat. Din fericire, timpul vindeca orice rana, asa ca Gabi si-a revenit si a hotarat si ce vrea sa faca in viata. In 2010, ea a urmat scoala "Carol Davila", iar acum lucreaza pe salvare. Ii place mult ceea ce face, se simte norocoasa ca poate salva zilnic vietile oamenilor. Si-a gasit echilibrul, linistea. Este o luptatoare, chiar daca viata nu a fost deloc blanda cu ea", a declarat un apropiat al fostului fotomodel.

Mai multe articole despre:
manechin poveste călugăriţă Gabriela Silaghi