MENIU

Un incendiu devastator în Tulcea a afectat 18 gospodării. ISU a anunțat cauza de la care a pornit coșmarul flăcărilor

Un incendiu devastator în Tulcea a afectat 18 gospodării. Foto: Facebook

Un incendiu de proporții a izbucnit în orașul Tulcea, în cursul nopții de luni spre marți, după ce un cablu electric defect a cauzat o deflagrație într-o magazie.  O femeie suferit un atac de panică și a avut nevoie de asistență medicală urgentă, fiind transportată de urgență la spital. Incendiul a avut consecințe grave, afectând 18 unități locative din apropiere.

Incendiul a apărut într-un atelier în care nu exista o sursă de încălzire, iar, în momentul apariţiei pompierilor, se manifesta violent, cu flacără deschisă şi degajări mari de fum.



În aceste condiţii, lucrătorii ISU Delta au evacuat două persoane din gospodăriile învecinate, printre care o femeie în vârstă de 67 de ani care prezenta atac de panică şi a fost transportată la spital, iar cinci persoane care locuiau într-un bloc cu zece etaje din apropiere s-au autoevacuat, scrie Agerpres.

Concediile medicale, plătite mai prost, în 2024. Noi taxe pentru români - cine este scutit

"În urma incendiului, a ars o magazie cu o suprafaţă de aproximativ 170 de metri pătraţi şi au fost afectate două locuinţe din vecinătatea acesteia. De asemenea, au fost înregistrate pagube şi la geamurile unor apartamente din blocul învecinat, în număr de 16 proprietăţi. Cauza probabilă de producere a incendiul este efectul termic al curentului electric", a precizat ISU Delta.

Potrivit comunicatului, intervenţia pompierilor a durat mai mult de trei ore.

Muncim jumătate de an doar ca să ne plătim taxele. Calculele care arată cât de mult țin românii statul în spate

Mai multe articole despre:
incendiu pompieri isu delta flacari gospodarii