MENIU

Un deputat PSD șochează: Corupția este un termen desuet, folosit doar la noi în țară!

PSD șochează din nou

Corupția e un termen desuet, folosit doar la noi în țară. O spune "deputatul mitralieră" de la PSD, care a propus actul normativ convenit deja în comisia juridică: cei condamnați pentru corupție să poată face închisoare acasă.

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu spune că s-a consultat cu mai mulți magistrați înainte să depună legea și că nu a făcut decât să transpună conținutul unei directive europene, care va deveni obligatorie de la anul.

Cătălin Rădulescu a fost și el condamnat pentru corupție. În 2016 a primit un an și șase luni de închisoare pentru dare de mită.

"Corupţie... că se cheamă furt sau se cheamă înşelăciune sau se cheamă evaziune fiscală sau se cheamă cum vreţi dvs., este acelaşi lucru, corupţia asta e un termen aşa de desuet, încât uitaţi-vă că în ultimul an de zile e din ce în ce mai greu să vorbeşti despre corupţie. Care corupţie? Corupţia pe care a făcut-o sistemul paralel când a încheiat protocoale, despre această corupţie vorbim? Că dacă vorbim despre corupţia asta, corupţia asta-i foarte gravă", a spus deputatul PSD.

Mai multe articole despre:
corupţie deputat PSD Cătălin Rădulescu