MENIU

Un celebru prezentator, la ultima emisiune, după 33 de ani

<p>Demisie neaşteptată &icirc;ntr-o televiziune din Rom&acirc;nia. A ales să pună punct colaborării</p>

David Letterman a participat, miercuri seara, la ultima editie a emisiunii "Late Show with David Letterman", dupa o cariera de 33 de ani.

Prezentatorul de televiziune, in varsta de 68 de ani, a adus un omagiu sotiei, fiului sau si mamei sale printr-un mesaj emotionant. El a vorbit direct cu sotia sa, Regina, si cu fiul Harry, care stateau in public, relateaza ziare.com.

"Va multumesc ca sunteti familia mea si nimic altceva nu conteaza", a spus Letterman. El a glumit dezvaluind ca atunci cand i-a propus mamei sale sa apara in emisiune aceasta i-a raspuns: "Ai o emisiune?".

In timpul emisiunii a fost difuzat un clip care a starnit amuzamentul tuturor. Prima data a aparut fostul presedinte american Gerald R Ford sustinand "Cosmarul nostru national s-a incheiat", ceea ce a spus in 1974 cand a preluat mandatul. Apoi au aparut fostii presedinti George Bush, Bill Clinton si George W. Bush declarand acelasi lucru, iar la sfarsit si-a facut aparitia Barack Obama declarand: "David Letterman se pensioneaza".