MENIU

Caz șocant. Un bărbat din Dolj şi-a incendiat soţia şi cele două fiice

Un bărbat din Dolj şi-a incendiat soţia şi cele două fiice. Toate dormeau în aceeaşi cameră, iar bărbatul a dat pur şi simplu foc locuinţei.

Pompierii din Dolj au fost chemaţi în această dimineaţă,în jurul orei 5.00, la un incendiu. Un bărbat le-a spus pompierilor că s-ar putea să fie cineva în casă.

O femeie în vârstă de 33 de ani şi fiicele sale de 13 şi 15 ani au fost găsite moarte, duminică, în locuinţa lor din localitatea Leu, judeţul Dolj, cadavrele, care au urme de violenţă, fiind descoperite în condiţiile în care casa a luat foc, Parchetul deschizând anchetă în acest caz.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj, pompierii au fost solicitaţi, duminică dimineaţă, la ora 5.21, să intervină pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o casă în localitatea doljeană Leu, transmite corespondentul Mediafax.

În momentul în care la faţa locului au ajuns cele două echipaje ale Detaşamentului de pompieri 2 Craiova, focul cuprinsese două dintre cele cinci dormitoare ale locuinţei şi exista riscul ca flăcările să se propage.

Iniţial, echipelor de intervenţie li s-a spus că nu este nimeni în casă, însă ulterior le-a fost comunicat că există posibilitatea ca în locuinţă să fie proprietara casei şi cele două fiice ale sale.

După stingerea incendiului, într-unul din dormitoare au fost descoperite trei cadavre, respectiv trupul neînsufleţit al proprietarei, o femeie de 33 de ani, şi cadavrele celor două fiice ale acesteia, în vârstă de 13, respectiv 15 ani.

Proprietarul casei, un bărbat de 45 de ani, a suferit arsuri de gradele trei şi patru, fiind dus la spital.

Surse judiciare au declarat că pe trupurile celor trei femei găsite în casă au fost descoperite urme de violenţă, care ar putea indica faptul că acestea au fost ucise înainte de incendiu.

Mai multe articole despre:
incendiu incendiere