MENIU

Un bărbat de 50 de ani a murit, după ce a fost înjunghiat la metrou, la stația Eroii Revoluției

Un bărbat de 56 de ani a fost înjunghiat la stația de metrou, ”Eroii Revoluției” în urma unei reglări de conturi, chiar de către prietenul său, potrvit unor surse judiciare. Acesta a fost urmărit mai multe ore de agresor, în București,  fiind atacat când a coborât la metrou, chiar pe scările de acces în stație.

Update 14:15. Bărbatul înjunghiat a murit la spital, în ciuda eforturilor medicilor, a anunțat Realitatea TV.

Bărbatul era în stare gravă și a fost dus la spitalul Bagdasar Arseni și operat. Agresorul a fost prins, la scurt timp. Poliția ridică imagini de pe camerele de supraveghere. 

Bărbatul a fost înjunghiat duminică dimineața, în jurul orei 07:00 pe scările de la stația de metrou Eroii Revoluției. Victima, un bărbat de 56 de ani, a fost urmărită timp de mai multe ore prin București și a fost înjunghiată când a coborât la stația de metrou, scrie b365.ro. Este al doilea incident de acest fel în ultimele două zile. Vineri noaptea un tânăr a fost înjunghiat de 7 ori în abdomen după o dispută pentru o fată în Centrul Vechi al Capitalei.

Reamintim că un alt bărbat în vârstă de 36 de ani a fost înjunghiat de mai multe ori în zona toracelui de către un individ necunoscut,  vineri noapte, în Centrul Vechi. Acesta se plimba cu doi prieteni prin Centrul Vechi al Capitalei. Zărind trei fete îmbrăcate provocator, a intrat în vorbă cu ele, moment în care a fost atacat cu un cuţit de către bărbaţii care însoţeau domnişoarele.

După ce l-au lăsat fără suflare, agresorii au fugit de la locul faptei. În urma numeroaselor răni suferite, victima a fost transportată de urgenţă la spital, iar acum se zbate între viaţă şi moarte.

Procurorii şi poliţiştii au ridicat imagini de pe camerele de supraveghere şi fac un apel la toţi cei care au văzut scena să sune de urgenţă la 112. Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă ani grei de închisoare.

Un bărbat a fost înjunghiat în Centrul Vechi din Bucureşti


Mai multe articole despre:
metrou înjunghiat bărbat Eroii Revoluţiei