MENIU

Un băiat de 12 ani a murit la şcoala din Măgurele, după ce a făcut convulsii

Un băiat în vârstă de 12 ani a murit la şcoala din Măgurele, judeţul Ilfov, după ce a făcut convulsii şi a intrat în stop cardio-respirator, echipajul medical încercând să îl resusciteze, însă fără a-l mai putea salva, a declarat, miercuri, managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov.

Elevul, care este copilul unui cadru didactic, a venit la școală ca într-o zi normală. Băiatul, în vârstă de 12 ani, a fost preluat de asistentă până la sosirea ambulanței, însă medicii care au ajuns la fața locului nu au putut face altceva decât să constate decesul, după numeroase rânduri de resuscitări.

Băiatul a făcut convulsii la şcoală şi a căzut, acesta fiind găsit în stop cardio-respirator de echipajul medical, care a ajuns la şcoală în aproximativ şase minute de la solicitare, a declarat managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, Alis Grasu, potrivit Mediafax.

Echipajul medical a încercat timp de aproximativ o oră să îl resusciteze pe băiat, însă acesta nu a mai putut fi salvat, a mai spus dr. Alis Grasu.

Potrivit unor surse medicale, tatăl băiatului este şofer la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, iar în noaptea de marţi spre miercuri a fost de serviciu.

Poliţia Ilfov a fost anunţată despre acest caz de către reprezentanţi de la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ, Claudia Burada.

În urma autopsiei se va stabili din ce cauză a decedat copilul şi dacă acesta suferea de vreo boală, a mai spus Claudia Burada.

Mai multe articole despre:
convulsii baiat mort scoala magurele