MENIU

Un autocar cu 25 de pasageri s-a răsturnat lângă Codlea, Brașov

Autocar răsturnat lângă Coldea

Un autocar cu 25 de pasageri s-a răsturnat, marţi seara, la ieşirea din Codlea, judeţul Braşov. Potrivit primelor informaţii, opt persoane au fost rănite.

Accident de circulație, în această seară, în județul Brașov, pe DN1, informează Realitatea de Brasov.

Potrivit ISU Brașov, un autocar s-a răsturnat, la ieșirea din municipiul Codlea, spre Făgăraș. În autocar se aflau 25 de persoane. Opt dintre acestea sunt rănite, doar trei au fost transportate la spital.

UPDATE: Un număr de opt victime au rezultat în urma accidentului produs marţi seara pe DN 1, după ce un autocar s-a răsturnat la ieşirea din Codlea spre Făgăraş.

Toate sunt conştiente şi prezintă traumatisme minore, trei fiind transportate la spital, cu traumatisme la nivelul membrelor superioare şi inferioare, Celorlalte cinci victime li s-a acordat asistenţa medicală necesară la faţa locului şi au refuzat transportul la spital, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, Ciprian Sfreja.

Se deplasează la fața locului două echipaje SMURD, o ambulanță SAJ, un echipaj cu apă și spumă, o autospecială de la SVSU Codlea. În zonă sunt scurgeri de carburant. Se asigură măsurile de rigoare pentru eliminarea oricărui pericol.

Din primele informaţii reiese că patru dintre cei 25 de pasageri sunt răniţi, victimele fiind conştiente.

Mai multe articole despre:
accident autobuz răsturnat