MENIU

Ultimul drum al regelui Mihai, printre ruine

Gara mascată

Ultimul drum al regelui Mihai va fi făcut printre ruine! Nu numai că gara regală de la Curtea de Argeş se află într-o stare avansată de degradare, dar şi infrastructura feroviară din celelalte staţii prin care va trece trenul regal lasă de dorit. Exemplu stau gările din Titu şi Găeşti, ambele în paragină.

Şine de cale ferată care abia dacă mai sunt prinse de sol, peroane pline de găuri şi pereţi care stau să cadă peste călători. Aşa arată gările dâmboviţene din Găeşti şi Titu, staţii pe unde va trece trenul care îl va duce pe regele Mihai pe ultimul drum. O spun și navetiștii care fac zilnic traseul.

"E în paragină de tot când am venit şi am văzut mizeria, regele trebuia să beneficieze de anumite facilităţi şi puteau să pună oameni, cel puţin pe cei care primesc ajutorul social, să facă un pic de ordine", spun oamenii revoltaţi.

Nici gara regală de la Curtea de Argeş nu arată mai bine. Deşi vorbim despre un monument istoric, clădirea este în paragină. Și cum nu mai aveau timp să o cosmetizeze, autoritățile au decis să îmbrace gara în pânză.

Pe mijlocul clădirii gării a fost amplasată o poză imensă a regelui Mihai, iar pe margini două drapele.

 
Mai multe articole despre:
regele Mihai funeralii regele mihai