MENIU

Ultimele imagini cu "Vânătorul de crocodili", Steve Irwin, în viaţă

Detalii ÎN PREMIERĂ despre moartea lui Steve Irwin

Ultimele imagini cu ”vânătorul de crocodili” Steve Irwin în viaţă au fost difuzate de către un turist britanic care l-a filmat pe australian în apropierea Marii Bariere de Corali.

Imaginile au fost filmate pe 3 septembrie 2006, cu o zi înainte de moartea realizatorului TV, scrie dailymail.co.uk.

Steffen Hill, un turist britanic, l-a filmat pe Irwin la bordul unei bărci, în apropierea zonei în care acesta şi-a pierdut viaţa. Filmarea se încheie cu Steve Irwin arătând semnul ”OK”.

Aceasta ar putea fi ultima înregistrare cu realizatorul TV, deoarece familia acestuia a declarat că a distrus imaginile cu atacul pisicii de mare care l-a ucis.

”Am citit că imaginile cu accidentul au fost distruse şi am realizat că aş putea deţine ultimele imagini cu Steve în viaţă. Am vorbit puţin în acea zi despre ceea ce făcea şi i-am spus că îi admir munca”, a declarat britanicul Steffen Hill.

Steve Irwin a murit o zi mai târziu, după ce a fost înjunghiat de o pisică de mare.

Justin Lyons, cameramanul care filma episodul emisiunii "Vânătorul de crocodili" în momentul tragic, a dezvăluit cum realizatorul australian a fost înjunghiat de 100 de ori de o pisică de mare în doar câteva secunde.

"Aveam camera pornită, mă gândeam că o să fie un cadru grozav şi deodată (pisica de mare) s-a proptit pe faţă şi a început să înjunghie într-un mod sălbatic, sute de lovituri în câteva secunde", a povestit Lyons pentru postul australian de televiziune Channel Ten.

Cameramanul a mai povestit cum a încercat să îl facă pe Irwin să lupte pentru viaţa lui, spunându-i lucruri precum "Gândeşte-te la copiii tăi, Steve, rezistă, rezistă, rezistă". "S-a uitat calm la mine şi a spus Mor, iar ăsta a fost ultimul lucru pe care l-a zis", şi-a amintit Lyons.