MENIU

Ultima armă a bancherilor împotriva "dării în plată": publicitatea "necrolog"

Mesajul Patronatului bancar

Bancherii au scos şi ultima armă împotriva Legea dării în plată, publicitatea negativă plătită. În timp ce legea "dai casa, scapi de credit" e intrată pe linie dreaptă în Parlament, urmând să fie supusă votului în Camera Deputaţilor miercuri, 6 aprilie, bancherii fac o ultimă încercare de sensibilizare a opiniei publice.

Băncile vor să-i conştientizeze pe români în ceasul al 12-lea cu privire la riscurile şi efectele negative ale Legii dării în plată, cu toate că opinia publică nu mai are un cuvânt de spus în această etapă a votului din camera decizională a Parlamentului.

De la începutul săptămânii a apărut în presă o reclamă împotriva Legii iniţiate de deputatul Daniel Zamfir, reclamă comandată şi realizată de Consiliul Patronatelor Bancare din România.

Bannerul titrează pe o bandă neagră care sugerează un negrolog: "Legea dării în plată dăunează grav României" şi conţine mesaje-avertisment pentru români: Chiriile vor fi şi mai mari, Averea românilor va scădea, Avansul la credite va creşte - toate ca urmare a adoptării acestei legi.

Consiliul Patronatelor Bancare din România acreat şi un site complex, cu foarte multe informaţii despre efectele negative ale legii, care se intitulează Adevarul despre darea in plata.ro. VEZI AICI

 

Mai multe articole despre:
darea în plată legea dării în plată