MENIU

Uleiul miraculos care ajută la creşterea genelor şi sprâncenelor într-un mod alert

Uleiul miraculos care ajută la creşterea genelor şi sprâncenelor într-un mod alert

Toate femeile își doresc gene lungi, un păr des și frumos, dar și sprâncene stufoase, însă nu toate sunt înzestrate de mama natură cu aceste lucruri.

Există, însă, remedii naturiste care vă ajută în creșterea părului. Mai exact, un anume tip de ulei care, după folosire, vă va asigura rezultate uimitoare.

Uleiul salvator este uleiul de ricin, de care cu siguranță ați mai auzit, însă nu l-ați folosit, poate, niciodată.

Multe persoane evită uleiul de ricin deoarce are o consistență lipicioasă și foarte grasă, însă, dacă vă doriți un păr superb, iar tratamentul pe care îl căutați vreți să fie unul ieftin, în cazul acesta, uleul de ricin este bun pentru păr, gene și sprâncene.
Uleiul de ricin este eficient în tratamentul de părului subțire, despicat, ajută pielea să se recupereze după ce a fost cicatrizată, efectul de buze crăpate și uscate. Puteți utiliza, de asemenea, uleiul de ricin în scopul de a face sprâncenele mai groase și mai stufoase.

Ar trebui să cumpărați ulei de ricin organic și presat la rece, pe care să-l aplicați în fiecare seară înainte de culcare pe sprancene. Dupa trei luni, veți observa o îmbunătățire semnificativă, scrie elli.ro.

Mai multe articole despre:
ulei sprâncene ulei de ricin