MENIU

I-a dat zilnic soțului său 2 linguri de ulei de cocos ca să trateze o boală cruntă. Ce s-a întâmplat

Dr. Mary Newport este medic neonatolog care a studiat literatură şi cercetările în domeniul bolii Alzheimer din ultimii 10 ani. Aceasta susţine că soţul ei a demonstrat o îmbunătăţire importantă după ce i-a administrat în mod regulat ulei de cocos.

Soţul ei, Steve, în vârstă de 58 de ani, a fost diagnosticat cu demenţă progresivă, pentru mai mult de 5 ani. Rezultatele examenului RMN au arătat că era foarte probabil să dezvolte boala Alzheimer.

În timp, începuse să aibă lipsuri importante ale memoriei, cum ar fi să nu ţină minte unde erau lingurile sau cum să ia apă din frigider. De asemenea începuse să dezvolte depresie. Depresia poate fi precursorul bolii Alzheimer.

Când boala avansase considerabil, dr. Newport a decis să încerce tratamentul cu ulei de cocos. A cumpăr ulei de cocos virgin şi i-a dat soţului ei 36 de grame (2 linguri) pe zi, timp de peste o luna. Rezultatele au fost incredibile.

După o lună şi jumătate, soţul ei era aproape recuperat.

Studii recente din 2011 au comparat contribuţia dietei în dezvoltarea bolii Alzheimer, şi rolul colesterolului în creier. Creierul reprezintă doar 2% din masa corpului, dar conţine 25% din totalul de colesterol, conform doctorulzilei.ro.

Uleiul de cocos mai are şi alte beneficii:

- îmbunătăţeşte utilizarea insulinei în corp
- creşte colesterolul “bun” (HDL)
- stimulează funcţia glandei tiroide
- are rol de antioxidant şi antibiotic natural
- îmbunătăţeşte sănătatea pielii şi a părului

Mai multe articole despre:
tratamente naturiste ulei de cocos