MENIU

Uită de programele TV! Cum vezi Youtube-ul pe orice televizor

Te-ai săturat de programele clasice de la TV? Vrei să vezi numai ce îţi place şi când vrei tu? Intră pe Youtube, acolo unde vei găsi tot ceea ce interesează. Iar dacă n-ai un televizor inteligent, îl poţi transforma pe al tău cu un gadget ieftin şi deştept, pe care să-l controlezi cu telefonul sau tableta.

Ce poti face pe Youtube? Da cautare, de exemplu, „documentar” si vei vedea sute de astfel de programe TV traduse in romana. La fel poti sa dai “90 hits” si Youtube-ul iti va face o lista cu cele mai bune hituri si le va rula fara ca tu sa mai faci nimic. Posibilititatile sunt, practic, nelimitate, existand inclusiv filme, seriale si transmisiuni live.

 Pentru a avea Yotube-ul pe orice televizor, îţi poţi lega laptopul prin HDMI, însă sfatul nostru este să îţi cumperi un gadget care costă numai 199 de lei.

 Acesta iti permite, in esenta, sa rulezi pe televizorul de acasa tot continutul de pe Youtube, folosind telefonul, tableta sau calculatorul drept telecomanda. Nu trebuie decat sa incarci pe telefon aplicatia dedicata si apoi, de fiecare data cand vei cauta un clip video, indiferent de natura acestuia, il vei putea rula direct pe televizor.

 Detalii despre acest gadget şi despre ce poţi vedea pe Youtube, află dintr-un material realizat de GadgetReport.ro