MENIU

Uimitor! Uite cum o persoană decedată vrea să-ți transmită ceva

Experții pasionați de fenomene paranormale au ajuns la concluzia că există o lume a spiritelor, ba mai mult, spun ei că există modalități prin care sufletele celor trecuți în neființă încearcă să contacteze pe cei care sunt încă vii.

Iată în ce mod încercă să ia legătura cu tine:

1. Prin vise - atunci când dormi, subconștientul tău este mult mai receptiv la energiile din jur. Astfel, spiritelor le este mult mai ușor să comunice cu tine. Tot ceea ce trebuie să faci este să le acorzi mare atenție, pentru că ar putea conține un mesaj direct din partea celor din lumea de dincolo.

2. Prin cântece - se poate întâmpla să conduci, să pui un CD și să constați că melodiile nu sunt puse chiar în mod aleatoriu. Dacă poți decodifica mesajul, probabil vei constata că este transmis chiar de către îngerul tău păzitor.

3. Cu ajutorul mirosurilor - de obicei, un miros neobișnuit apare în preajma spiritelor precum un parfum pe care l-au folosit, mirosul mâncărurilor sau a florilor preferate.

4. Mutarea obiectelor - poate că ți s-a întâmplat să constați că un anumit obiect a dispărut din locul în care l-ai pus și a apărut în mod misterios în altă parte a casei.

5. Persoana potrivită la momentul potrivit - chiar crezi că se întâmplă să întâlnești pur și simplu persoana potrivită atunci când ai nevoie de ea? Defapt, ar putea fi tot un cadou din partea îngerului tău păzitor.

6. În timpul înmormântării - oamenii participă la propria înmormântare, consolându-și familia și pe cei dragi. Pentru a simți prezența, trebuie să fii atent la cum se simte p atingere pe umăr.

7. Prin intermediul animalelor de companie - dacă observi că animalul tău de companie se uită în gol și dă din coadă, înseamnă că în interiorul lui se află un spirit prietenos. Chiar și animalele de companie decedate își vizitează foștii stăpâni. Mai mult decât atât, mulți au declarat că și-au auzit cățelul lătrând sau pisica mieunând.

8. Își continuă vechile obiceiuri - spiritele fac ceea ce obișnuiau să facă și în timpul vieții.

sursă: tasta.ro