MENIU

UIMITOR! Uite ce spun astrele despre persoanele născute pe 7 septembrie

Persoanele născute pe data de 7 septembrie sunt dușmani foarte periculoși, spun astrologii. Cei născuți în această zi își vor înlătura toți potențialii dușmani, rivali, sau cel puțin pe cei pe care îi vor întâlni de-a lungul drumului!

În general, drumul spre succes este lung și se pot întâmpla multe evenimente dificile și periculoase. Cu toate acestea, acești indivizi hotărâți nu vor renunța până când nu vor obține ceea ce și-au propus. Nu se vor opri chiar dacă drumul pe care îl au de parcurs le va cere și ultima suflare.

Unii dintre nativi au parte de o reușită mai ușoară într-un anume domeniu încă de la o vărstă destul de fragedă. Cei născuți în această zi sunt foarte hotărâți atunci când este vorba să își urmeze planurile spre succes. Își vor înlătura toți potențialii dușmani, rivali, sau cel puțin pe cei pe care îi vor întâlni de-a lungul drumului. "Persoanele născute pe data de 7 septembrie sunt dușmani foarte periculoși", spun astrologii.

Nativii zilei de 7 septembrie își vor educa copiii în spritul independenței și al individualității. În mod paradoxal, acești nativi nu vor conștientiza pericolele ce pot apărea în urma educației pe care o oferă.

Persoanele născute pe data de 7 septembrie vor avea parte de mult mai mult succes dacă vor învăța să fie mai temperate și să accepte spiritul de echipă.

SFATURI:

- găsește puterea de a fi tolerant;
- lupta nu este cel mai important lucru în viață;
- învașă să îi placi pe cei din jurul tău;
- nu mai fii atât de dur cu tine și nici cu cei dragi ție.

PUNCTE FORTE:

- serios;
- orientat spre succes;
- hotărât.

PUNCTE SLABE:

- cu prea mult spirit de competiție;
- intens;
- neiertator.

sursă: astromax.eva.ro

Mai multe articole despre:
sfaturi horoscop fecioară puncte slabe 7 septembrie