MENIU

Uimitoarea masca cu fructe de cătină. Efectul asupra feței este spectaculos

Din fructele de cătină se pot realiza măşti cosmetice care curată în profunzime pielea şi care ajută la întinerirea acesteia. Cătină este frecvent adăugată în compoziţia multor produse cosmetice, însă pentru a profită la maximum de beneficiile acesteia, va puteţi face acasă propria masca antiimbatranire.

Amestecă o lingură de fructe de cătină cu o lingură de iaurt şi masează delicat pielea cu această crema obţinută, clătind ulterior faţă cu apă călduţă din abundenţă.

Amestecul realizează un peeling facial natural, eliminând inflamatiile şi celulele moarte de la suprafaţă pielii, tonifiind şi hrănind în acelaşi timp pielea până în straturile ei cele mai profunde.

Rezultatul va fi un ten curat, fără imperfecţiuni, fără luciu şi coşuri, catifelată, tonică, hidratata şi strălucitoare. Pentru a obţine o masca super hidratantă ai nevoie de o lingură de fructe de cătină şi o linguriţă de mieer de albine, potrivit adevarul.ro. Amestecă bine ingredientele şi aplică apoi pe faţă. Lasă zece minute să acţioneze şi îndepărtează cu apă călduţă şi apoi cu apă rece. Pielea va fi hidratata în profunzime, va fi mai elastică iar ridurile vor fi estompate. Fructele de cătină pot fi amestecate şi cu ulei de măsline sau gălbenuş de ou pentru a obţine efecte antirid.

Mai multe articole despre:
fructe piele riduri masca cătină