MENIU

Uimitoare dietă cu prune. Slăbești 7 kilograme în doar o săptămână

Dieta cu prune te ajută să slăbești rapid fără să te infometezi. Iată cât de ușor se ține!

Dieta cu prune. Acest regim de slăbire te poate deshidrata dacă vei încerca să-l urmezi pe o perioadă mai mare de timp. Aşa că, după 7 zile bucură-te de cele 7 kg topite şi încearcă să treci pe o alimentaţie sănătoasă şi echilibrată.

Mic dejun - La micul dejun trebuie să mănânci 8 prune pe stomacul gol. După o jumătate de oră, consumă un ou fiert, o roşie şi un iaurt. Alege să bei o ceaşcă de ceai verde sau o limonadă de lămâie, neîndulcită.

Dieta cu prune. Prima gustare - La gustare, consumă 3 prune şi 4 nuci. Bea şi un pahar mare cu apă şi cu două felii de lămâie în ea.

Masa de pranz - La prânz, alege o supă de legume şi o friptură de pui (150 de grame), servită alături de câteva legume la grătar (ardei roşu, morcov). poti servi o supa, 250 de grame de friptura de pui la gratar asezonata cu legume sau o salata de legume crude.

Miraculoasa dietă cu fulgi de ovăz şi iaurt. Aşa scapi repede de kilogramele în plus

Dieta cu prune. A doua gustare - La a doua gustare, care e obligatorie – de altfel ca toate mesele menţionate, alege să consumi 6 prune uscate şi 50 de grame de brânză.

Cina - La cină ai de mâncat 4 prune, o sală de legume ori un iaurt cu ovăz. Nu mânca după ora 18:30. Dacă ţi se mai face foame, până în ora 20:00, mai poţi consuma încă două prune.

Mai multe articole despre:
dietă cură de slăbire dieta cu prune