MENIU

UCIS de o roată desprinsă de la un autocamion cu lemne

UCIS de o roată desprinsă de la un autocamion cu lemne

Tragedie, miercuri dimineață, la ieșirea din Ruginoasa, spre Costești. Două roți duble ale unui autocamion plin cu lemne s-au desprins din prezoane, iar ce a urmat este de-a dreptul uluitor.

Una dintre acestea a fost proiectată în parbrizul unui BMW care circula în spatele autocamionului cu lemne, iar alta a lovit un autoturism marca Toyota.

În urma accidentului rutier, care s-a produs în jurul orei 06.45, la fața locului a ajuns un echipaj de la Secția de Pompieri din Pașcani și ambulanța cu medic de la Serviciul din municipiul nostru, scrie newspascani.com. Șoferul care se afla la volanul autoturismului marca BMW are 38 de ani. Bărbatul era în stare critică în momentul în care au început procedurile de descarcerare.

El a fost preluat de echipajul de la Serviciul de Ambulanță care a  început manevrele de resuscitare. Timp de 40 de minute medicii au încercat să îl readucă la viață, dar s-au văzut nevoiți să constate decesul. Șoferul autocamionului plin cu lemne, înmatriculat în județul Neamț, a intrat în stare de șoc, la aflarea veștii.