MENIU

Turist german, PĂGUBIT în Capitală! Hoții l-au lăsat fără de 60.000 de euro - Ce au făcut cu banii

Poliție - imagine cu notă sugestivă

Hoții din București au furat de la un german 58.000 de euro. Bărbatul și-a lăsat haina în care avea banii pe scaunul dintr-un cazino din sectorul 1. Hoții, un tânăr și o tânără, au profitat de neatenția cetățeanului străin, au luat banii din buzunarul gecii și s-au făcut nevăzuți. Au apucat să depună la bancă 10.000 de euro, dar și să își cumpere bijuterii scumpe înainte ca poliția să îi prindă. Surse din anchetă spun că, de restul banilor, plănuiau să își cumpere un apartament în Galați. 

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere arată clar momentul în care cei doi hoți au crezut că vor scăpa toată viața fără rate la bancă. Mai întâi, femeia se așează pe scaunul pe care era lăsată geaca. Partenerul ei se așează lângă ea și bagă discret mâna în buzunarul hainei. La scurt timp după, se fac nevăzuți cu suma furată.

"La data de 11 mai, profitând de neatenția persoanei vătămate, un bărbat și o femeie ar fi sustras 58.000 de euro dintr-o haină lăsată nesupravegheată pe spătarul unui scaun", a declarat Bogdan Ghebaur, purtător de cuvânt DGPMB.

Cei doi au fost depistați după ce polițiștii le-au percheziționat locuința, le-au numărat banii și i-au dus la audieri.

Cei doi puseseră deja deoparte aproximativ 10.000 de euro, într-un cont bancar. Au mai apucat și să își cumpere bijuterii scumpe dar și să își facă planurile pentru a cumpăra un apartament în Galați. Polițiștii din București au deschis un dosar penal pentru furt calificat. 

Mai multe articole despre:
turist turist german hoti euro furt