MENIU

Tupeu maxim. După ce a fugit de polițiști, pentru că băuse, un șofer a lovit o stație de metrou din București și a făcut circ

Un accident de circulație a avut loc noaptea trecută în sectorul 6 al Capitalei. Un șofer care circula cu viteză n-a oprit la semnalele polițiștilor, iar când a încercat să fugă  s-a izbit puternic cu mașina într-o stație de metrou după ce a rupt un stâlp de pe marginea drumului. Bărbatul consumase alcool, iar după ce a fost orpit a făcut circ. 

Totul s-a întâmplat în sectorul șase al Capitalei la puțin timp după miezul nopții. Șoferul împreună cu prietenul său cu care se afla în mașină consumaseră alcool și nu au oprit la semnalele polițiștilor, potrivit Realitatea Plus.

 

Toată scena a fost filmată de un participant la trafic care a fost în pericol ca șoferul recalcitrant să-l lovească. Deranjat de faptul că a fost filmat, prietenul șoferului i-a adresat cuvinte jignitoare și amenințări, chiar în prezența polițiștilor.

 

Atât șoferul cât și prietenul său au fost reținuți de polițiști și duși la secție pentru declarații. O anchetă a fost deschisă.

 

 Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită, iar pe trotuar și în intersecție nu se afla nimeni.