MENIU

Tudorel Toader n-a mai rezistat: "Va veni un moment în care voi vorbi mai multe"

Pus la zid de Liviu Dragnea și amenințat cu remanierea pentru că refuză să dea mult discutatele și cerutele Ordonanțe de Urgență, ministrul Justiției, Tudorel Toader, a dat un răspuns astăzi.

"Demisiile nu sunt numai de onoare. Demisiile sunt din foarte multe considerente. Am trecut prin multe experiente profesionale, dar niciodata nu am abandonat obligatiile pe care mi le-am asumat. Categoric, e prerogativa dansilor, nu este nicio problema.

Sigur, vedeți ca eu dau uneori raspunsuri partiale, dar probabil ca va veni un moment in care voi vorbi mai mult si mai multe", a spus Tudorel Toader.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, declarase că Tudorel Toader a păcălit tot partidul: "Ne-am lăsat păcăliți tot partidul. Cred că domnul Toader ne-a păcălit. A făcut-o intenționat, neintenționat… Ieși în ianuarie că adopți OUG, ridici scandalul până la cer, stăm în bătaia gloanțelor și din țară, și din străinătate, după care spui că nu se justifică urgența".

Șeful PSD a lăsat de înțeles că Tudorel Toader va fi schimbat, pentru că a refuzat să dea OUG-urile: "Toader nu e ministrul meu, nu e rudă cu mine. A fost asumat de PSD, nu știu cât va mai fi asumat de PSD, se pare că PSD nu-l mai asumă. Îl considerați prea important pe acest om, eu nu-l mai consider așa de important”.

Mai multe articole despre:
null