MENIU

Tudorel Toader, în mijlocul unui nou scandal

Tudorel Toader

Tudorel Toader este în mijlocul unui scandal, după ce jurnalistul Cătălin Tolontan a dezvăluit cum a câștigat soția ministrului Justiției postul de șef de secție la Spitalul din Iași

Tudorel Toader este așteptat astăzi, la ora 12:00, să anunțe verdictul în privința noului șef al DNA. Până atunci, ministrul Justiției se confruntă cu o problemă serioasă.

Conform jurnalistului Cătălin Tolontan, concursul pentru șefia secției clinice de gastroenterologie I a Spitalului „Sfântul Spiridon” din Iași a fost câștigat de soția lui Tudorel Toader, Elena Toader, prin retragerea unicului contracandidat după prima probă. Dar lucrurile nu se opresc aici. Dezvăluirile abia acum încep.

"Doctorul Vasile Drug, mai experimentat, s-a retras înainte de probele scrisă și practică, susținând doar interviul, unde luase cu doar două puncte mai puțin, 96 la 98, față de colega lui, medicul Elena Toader.

Ziarul de Iași îl considera pe Dr. Vasile Drug „de departe favorit” datorită experienței superioare, el fiind medic primar în gastroenterologie din 2001, în timp ce medicul Elena Toader a căpătat aceeași specializare în 2004.

Un alt medic din Spitalul Sf. Spiridon, care a dorit să își păstreze anonimatul,  explică tăcerea prin climatul încordat: „Nu putem spune nimic. Uman, lucrez alături de Elena Toader, nu am probleme cu dânsa, dar mai multe nu pot să spun pentru că vorbim de oameni foarte puternici. E tensiune. Nu vrem să mai apărem. Înțelegeți-ne și pe noi!”.

Doctorul Elena Toader nu a răspuns, până la această oră, apelurilor și mesajelor ziarului, deși a citit mesajul expediat pe WhatsApp", a scris Cătălin Tolontan pe tolo.ro.