MENIU

Tudor Chirilă aruncă bomba după condamnarea lui Liviu Dragnea. Care este pericolul care ne paşte

<p>Tudor Chirilă&nbsp;</p>

Tudor Chirilă, una dintre vocile influente din spaţiul mediatic, aspru contestatar al lui Liviu Dragnea şi al PSD-ului, trage un semnal de alarmă: PSD-ul a obţinut, totuşi, un scor ridicat la aceste alegeri europarlamentare.

Artistul avertizează că la următoarele alegeri "ar trebui să fim şi mai mulţi".

"Am avut 50 la sută prezenţă la vot. Referendumul a trecut. Aceste alegeri sunt reprezentative. Eu sunt uimit de rezultatul mare pe care l-a avut PSD-ul. A avut un rezultat mare faţă de modul dezastruos în care a condus această ţară. Ar trebui să ne dea de gândit aceste alegeri. La alegerile viitoare ar trebui să fim şi mai mulţi. Aş vrea să-i salut pe cei din Diaspora care n-au apucat să voteze. Mi se pare ruşinos ce s-a întâmplat", a spus Tudor Chirilă.

Juratul de la Vocea României a precizat că Liviu Dragnea a părăsit definitiv scena politică.

"Dintr-un vot anti-PSD s-a transformat într-un vot de care politicenii n-au voie să abuzeze nicidecum. Partidele astea dacă nu înţeleg că au o mare responsabilitate faţă de alegători, atunci mişcarea este degeaba. Românii nu mai vor infractori şi românii vor să fie în Europa. Liviu Dragnea pare să fi ieşit de pe scena politică definitiv oricum. Adevăratul rău este această structură mafiotă organizată care se numeşte PSD. Încearcă să se reorganizeze ca să nu piardă ciolanul", a mai zis Chirilă.

Mai multe articole despre:
Tudor Chirilă aruncă bomba