MENIU

Traian Ungureanu, editorial şocant despre imigraţia musulmană: "Europa, vreau să..."

Traian Ungureanu, editorial şocant despre imigraţia musulmană: "Europa, vreau să..."

Europarlamentarul Traian Ungureanu publică, în cotidianul Adevărul, un text incendiar legat de criza refugiaţilor în care susţine că "Dna Merkel şi invitaţia ei la migraţie liberă în Germania sunt cea mai mare catastrofă a secolului". "Deocamdată, suntem la faza în care oaspeţii dnei Merkel îşi satisfac cea mai urgentă nevoie: Europa, Ich will dich finken!", scrie Ungrureanu.

Redăm, în continuare, câteva pasaje din editorialul lui Traian Ungureanu:

"La ce se gîndea, oare, doamna Merkel Angela, în neuitata zi de 1 ianuarie a anului 2016, după calendarul creştin? Se gîndea la cum petrec invitaţii ei, adunaţi la Koln, pentru o vînătoare de femei? Sau se gîndea, recunoscătoare, la efortul de integrare a refugiaţilor surprinşi, scumpii de ei, cu mîna în chiloţii femeilor?

Trebuie, totuşi, menţionat, că poliţia a găsit şi mesajul migranţilor pentru situaţii de socializare cuviincioasă. Mulţi dintre ei purtau în buzunare bileţele pe nemeţeşte, cu un mesaj plecat din cu totul alte organe decît inima: Ich will dich finken! (Vreau să te f...!)

Nu vom afla la ce cugeta Cancelarul Germaniei, în noaptea în care ţara ei serba, fără să ştie, prima zi a anului 1437, după socoteala calendarului islamic. Ştim însă altceva. Că adevărul gol-goluţ şi scabros despre femeile dezbrăcate cu forţa, pe stradă, la Koln şi în alte oraşe a avut nevoie de cinci zile pentru a învinge cenzura oficială. În Germania, lumina Europei.

Mesajul cu adevărat sinistru plecat spre noi din inima Europei nu e scandalul sexual. E scandalul sexual încoronat de complicitatea autorităţilor. Consenul oficial german cere tăcere şi supunere. Poliţia, ziarele, televiziunile, primarii, directorii de şcoală şi atâţia alţi domni şi doamne cu creiere lucind de curăţenie după spălătură au decis că neamul lor e dator să sufere cu plăcere şi în tăcere. Femeile pot fi, adică, violate cu voie de la poliţie, dacă distinşii autori sînt ambasadori ai tradiţiilor afro-arabe şi, cu atît mai mult, dacă sînt refugiaţi."

Citeşte continuarea AICI.

Mai multe articole despre:
Traian Ungureanu