MENIU

Traian Băsescu, dezvăluiri incendiare din era Kovesi: ce discuții se purtau la Vila K2 și cine participa la ele

Traian Băsescu/ Arhivă foto

Fostul președinte, Traian Băsescu, a făcut dezvăluiri despre cum arăta jutiția în perioada lui Kovesi. Acesta spune că la vilele care aparțineau Serviciului Român de Informații se discutau dosare penale. Fostul șef al statului a negat că ar fi fost invitat sau că ar fi știut ce subiecte se discutau, el aflând de toate aceste întâlniri de la televizor. 

"Eu am avut ca obiectiv justiția să fie liberă. Asta e o mare minciună că chema Băsescu, spunea pe cine să-i arestezi, cine să fie arestat, cine nu. E o minciună.

Anca Alexandrescu, despre audierile maraton de la DNA: Este un moment istoric și o resetare a întregii scene politice din România

Să caute pe cei cu arestările la Vila K2. Cine se întâlnea cu Kovesi, cu Coldea, cu Maior, cu Dîncu și cu Dragnea și făceau discuțiile despre justiție acolo. Că bănuiesc că n-o chemau pe Kovesi ca să discute despre programul Teatrului Național. Discutau despre probleme legate de activitatea DNA-ului", a declarat Băsescu la un post de știri. 

Gușă: Coldea și Dumbravă, șefi de grup infracțional organizat. Sistemul Statului Paralel se zguduie puternic, prima consecință, de tip electoral, va fi înfrângerea lui Nicușor Dan