MENIU

Traian Băsescu a evacuat vila de protocol din Primăverii. Unde s-a mutat fostul președinte al României după ce și-a pierdut drepturile

Fostul președinte al României - Traian Băsescu s-ar fi mutat deja din vila de protocol în care locuia de ani buni și pentru care primise ordin de evacuare. Acesta avea la dispoziție 60 de zile pentru a elibera casa de la stat, însă se pare că a ales să plece după doar o lună.

Nu se știe încă unde s-a mutat fostl președinte, însă, anterior, acesta a declarat că-și caută un apartament care să fie "în apropiere un magazin, o stație de metrou", pe care ar intenționa să-l cumpere cu bani din vânzarea titlurilor de stat în care a investit.

Traian Băsescu și-a pierdut drepturile de fost președinte în urma deciziei definitive din data de 23 martie, a Înaltei Curți de Casație și Justiție, care a stabilit că fostul președinte a colaborat cu Securitatea.

Administrația Prezidențială i-a retras lui Traian Băsescu indemnizația lunară de 75% din cea pe care o primește președintele în funcție, i-a fost retras contractul de muncă pentru consilierul său, plătit tot de Administrația Prezidențială, paza și protecția, dar și dreptul de a ocupa o vilă de protocol.

Mai multe articole despre:
traian basescu vila casa evacuare