MENIU

Tragedie provocată de Codul Galben de furtună. Un bărbat a murit în Arad

Un bărbat de circa 50 de ani, care era paznic la Biroul Vamal de Interior din municipiul Arad a murit, duminică, dupăce porta culisabilă de la intrarea în sediul instituţiei ar fi căzut peste el.

Bărbatul era angajat al unei firme de pază cu care Biroul Vamal de Interior are contract. Cadavrul bărbatului a fost găsit după câteva ore, întâmplător, de şoferi care treceau prin zonă.

Câţiva şoferi care au trecut prin zona în care se află sediul biroului vamal de interior au remarcat că poarta metalică este prăbușită, iar când au mers ca să vadă despre ce este vorba, au găsit sub poartă cadavrul unui bărbat.

Martorii au sunat la 112, iar un echipaj de descarcerare din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad a intervenit la fața locului.

Pentru moment nu se cunosc circumstanţele în care a avut loc decesul. Se presupune că poarta, care rulează pe o şină metalică, s-a părăbuşt în timp ce paznicul făcea manevre de închidere-deschidere. Este cert că decesul nu are legătură cu vremea, bărbatul fiind decedat de câteva ore înainte de izbucnirea furtunii.

Inspectorii ITM, poliţiştii şi procurorii continuă cercetările în acest caz.

Sursa: realitateadearad.net

Mai multe articole despre:
Arad furtuna bărbat mort