MENIU

TRAGEDIE pe şoselele din România. O persoană a murit şi şase au fost rănite într-un accident rutier

TRAGEDIE pe şoselele din România. O persoană a murit şi şase au fost rănite într-un accident rutier 

Un grav accident de circulație, soldat cu un mort și șase răniți, a avut loc în această după-amiază, pe Drumul Județean (DJ 687), cel care face legătura între municipiile Deva și Hunedoara. Două autoturisme au fost implicate într-o coliziune produsă, se pare că, din cauza unei manevre imprudente.

Evenimentul rutier a avut loc puțin înainte de ora 16:00, pe raza localității Peștișu Mare. Polițiștii ajunși la fața locului au constatat, din primele verificări, că tragedia s-a produs din cauza unui șofer care ar fi vrut să întoarcă pe linie continuă dublă.

„Conducătorul unui autoturism, un bărbat în vârstă de 51 de ani, a încercat să efectueze manevra de întoarcere pe linia dublă continuă, fiind surprins de către un alt autoturism care circula din același sens, respectiv Deva – Hunedoara. În urma impactului, a rezultat decesul conductătorului auto vinovat de producerea accidentului și rănirea a altor șase persoane, respectiv câte trei pasageri aflați în autoturismele implicate”, au informat reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Hunedoara.

Răniții au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Traficul rutier a fost oprit, în zona producerii accidentului, timp de mai bine de o oră.

Polițiștii continuă cercetările urmând să stabilească împrejurările exacte în care s-a produs evenimentul rutier.

 

Sursa: Realitateadehunedoara.net

Mai multe articole despre:
morţi accident rutier Hunedoara