MENIU

Tragedie în lumea presei - O tânără jurnalistă a murit după ce a căzut de la 10 metri înălțime - Accident stupid

Tragedie in presa

O tânără producătoare TV a murit după ce a căzut dintr-un leagă situat la 10 metri înălțime.

O tânără producătoare de știri din California a avut un sfârșit tragic, pierzându-și viața după o cădere de aproape 10 metri de pe un leagăn suspendat în zona lacului Folsom. Salvatorii au intervenit rapid, dar, deși a fost dusă de urgență la spitalul Roseville, nu a supraviețuit.

Kathryn Hoedt avea 23 de ani și a suferit accidentul pe 12 august. Cauza exactă a accidentului, în care s-a desprins de pe leagănul suspendat în zona lacului Folsom, rămâne neclară.

Absolventă a Universității din New York, Katie s-a alăturat echipei KCRA în octombrie 2022, unde era producător pentru o emisiune matinală. Colegii ei o descriu ca pe o persoană plină de viață, cu un râs molipsitor. Derek Schnell, directorul de știri de la KCRA, a subliniat contribuțiile sale valoroase și personalitatea sa vibrantă.

Tragedia a stârnit discuții legate de siguranța în zonele de recreere, în special în locurile unde sunt instalate astfel de leagăne. Reprezentanții parcului au avertizat publicul să evite folosirea acestor leagăne neconvenționale.

Katie a studiat anterior la San Jose State University, în Bay Area. Cadrele didactice și conducerea departamentului de jurnalism de la SJSU au vorbit despre ea ca despre o studentă ambițioasă și pasionată. Dona Nichols, profesor la SJSU, a rememorat momentul în care Katie a venit să discute despre oportunitățile de a contribui la o publicație studențească, subliniind potențialul și determinarea ei.

Mai multe articole despre:
doliu jurnalism presa