MENIU

Tragedie în lumea mondenă românească: s-a stins după o boală cruntă, la doar 35 de ani

Cristi Toporan, un nume cunoscut în high-life-ul bucureştean, a pierdut bătălia crâncenă pe care a dus-o cu boala, duminică seară, într-un spital din Germania.

Cristi Toporan era un tip popular în high-life-ul bucureştean, un om care obişnuia să iasă în cele mai selecte cercuri şi în cele mai luxoase localuri ale vremurilor din ultimii ani.

De altfel, conform unor informaţii, Toporan ar fi fost prima mare dragoste a Elenei Băsescu. Cei doi au avut o relaţie de aproximativ doi ani, pe vremea când erau studenţi la aceeaşi facultate. Acesta ar fi avut o relaţie şi cu fiica lui Adriean Videanu.

"Se plângea de dureri şi-a făcut mai multe analize în România, dar rezultatele erau normale, nu părea să fie ceva serios. Când a ajuns în Austria, pentru investigaţii complete, verdictul a căzut că o piatră de moară!", a povestit pentru wowbiz.ro unul din prietenii apropiaţi ai lui Cristi.

Sprijinit de părinţi, Cristi Toporan a început o lupta crâncenă cu boală devastatoare a secolului 21. Tratamente dureroase şi costisitoare, drumuri în străinătate, iar rezultatul părea să fie unul favorabil. Medicii i-au spus că boală a fost stopată şi şansele spre o vindecare completă sunt rezonabile.

Din păcate însă, în august boală a recidivat. Cristi Toporan a plecat în Germania, pentru o nouă încercare, dar de această dată a pierdut bătălia crâncenă pe care a dus-o cu cancerul.

Mai multe articole despre:
tragedie doliu lumea mondenă Cristi Toporan