MENIU

Tragedie în Argeş: moartea bizară a unui bărbat care a vrut să scoată ţuică din butoi

<p>Ce se &icirc;nt&acirc;mplă &icirc;n organismul nostru c&acirc;nd bem ţuică fiartă. Nici nu &icirc;ţi imaginezi ce efect are</p>

Un bărbat de 64 de ani din Argeş a murit după ce a fost înţepat de o viespe care îi intrase în gură.

Tragedia a avut loc chiar în gospodăria lui Marcel Leonte, când bărbatul a mers în magazie pentru a scoate ţuică dintr-un butoi cu un furtun.

Omul a pus în gură furtunul pentru a trage alcoolul, însă o viespe care se ascundea acolo i-a intrat în gură şi l-a înţepat. Iniţial, Leonte nu a dat importanţă, mai ales că mai fusese înţepat de astfel de insecte şi nu era alergic.

După aproape 20 de minute însă, bătrânul a început să se simtă rău, aşa că s-a urcat în maşină şi s-a dus la dispensarul din localitatea Jugur.

“I-a spus medicului de familie că l-a înţepat, în gură, o viespe, iar acesta l-a trimis la farmacie, să ia o pastilă pentru alergii. N-a mai apucat să ia nici o pastilă, că i s-a făcut rău şi a căzut din picioare. A intrat în comă, s-a înnegrit dintr-odată şi nu au mai avut ce-i face”, a povestit un martor.

Medicii de pe ambulanţă chemaţi la faţa locului nu l-au mai putut resuscita, iar autopsia va stabili dacă acesta a fost răpus de şocul anafilactic sau dacă s-a asfixiat după ce înţepătura i-a afectat căile respiratorii.

Sursa: Curier Argeşean

Mai multe articole despre:
Argeş tragedie ţuică şoc anafilactic