MENIU

Tragedie de Crăciun. O fostă jurnalistă Realitatea TV a murit într-un accident rutier

Tragedie de Crăciun. O fostă jurnalistă Realitatea TV a murit într-un accident rutier
Tragedie de Crăciun. O jurnalista Antena 1 a murit într-un accident rutier

O tânără în vârstă de 30 de ani, jurnalistă la Antena 1, a murit, joi seară, în urma unui accident produs pe DN 2 E 85, în judeţul Vrancea, după ce maşina pe care o conducea s-a izbit de un copac. În trecut a lucrat la Realitatea Tv, iar acum lucra ca reporter la Antena 1. Tânăra venea acasă, la Focșani, pentru a petrece Crăciunul alături de familia sa.

Accidentul a avut loc pe DN 2, în localitatea Dumbrăveni, judeţul Vrancea, scrie Mediafax.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vrancea, Bogdan Toader, o tânără conducea un autoturism Land Rover dinspre Bucureşti către Focşani, iar la un moment dat aceasta a pierdut controlul volanului şi s-a izbit de un copac.

În urma impactului, şoferiţa a murit pe loc.

Ea se numea Iuliana Gătej, avea 30 de ani și era jurnalistă. În trecut a lucrat la Realitatea Tv, iar acum lucra ca reporter la Antena 1. Tânăra venea acasă, la Focșani, pentru a petrece Crăciunul alături de familia sa.

Pe pagina de Facebook, cunoscuții, prietenii și apropiații au trimis zeci de mesaje de condoleanțe. Celor care au cunoscut-o nu le vine să creadă că Iuliana a pierit la o vârstă așa de fragedă.

„Sincere condoleanțe! Dumnezeu sa o odihnească în pace! Cuvintele chiar nu mai au nici o putere în fața unui asemenea dureri! Suntem cu toată inima alături de voi”, a scris o apropiată a familiei Gătej.

Dumnezeu să o odihnească în pace!

 

Mai multe articole despre:
accident rutier maşină jurnalistă Antena 1