MENIU

TRAGEDIA AVIATICĂ DIN APUSENI. VEŞTI BUNE despre COPILOTUL RĂZVAN PETRESCU

Veşti bune despre copilotul rănit în accidentul din Apuseni

Veşti bune de la Spitalul Judeţean Cluj. Copilotul rănit în accidentul aviatic din Munţii Apuseni a ieşit astăzi de la terapie intensivă. Răzvan Petrescu a fost mutat într-un salon, iar medicii spun că starea lui este din ce în ce mai bună. Copilotul a fost operat de trei ori de la accident.

"E bine, e din ce in ce mai bine. Chiar se vede pe fata lui. A inceput sa faca miscari, se ridica la marginea patului. L-a ajutat si treaba asta ca l-a scos dupa terapie intensiva si l-a bagat la salon. Asteptam vesti bune sa ni-l dea acasa, dar nu hotaram noi. Urmeaza perioada de refacere, dupa care perioada de recuperare in care il vom duce la o clinica de recuperare, ca va trebui sa invete sa mearga", a spus Dan Petrescu, tatăl copilotului.

Până acum, copilotul a fost operat de trei ori: la nas, la picior şi la bazin, iar medicii spun că nu mai are nevoie, deocamdată, de nicio intervenţie chirurgicală.

"Starea lui de sănătate este bună, este afebril, face kinetoterapie active, beneficiaza de consiliere psihologica.  Daca totul evolueaza bine, bineinteles ca va fi vorba de externare", a spus Monica Costin, director medical Spitalul Judeţean.

Medicii spun că Răzvan Petrescu mai rămâne internat în Spitalul din Cluj cel puţin o săptămână. La 20 ianuarie, el a fost implicat în accidentul aviatic din Munţii Apuseni, în care şi-au pierdut viaţa pilotul Adrian Iovan şi studenta Aurelia Ion, iar alţi patru medici au fost răniţi.