MENIU

Traficanții lui Vlad Pascu află dacă rămân după gratii. Tudor Duma și frații Constantin, în fața judecătorilor

Traficanții lui Vlad Pascu află dacă rămân după gratii. Tudor Duma și frații Constantin, în fața judecătorilor

Traficanții lui Vlad Pascu află astăzi dacă rămân în spatele gratiilor! Tudor Duma și cei doi frați Constantin merg în fața judecătorilor de la Tribunalul București, acolo unde se judecă cererea procurorilor DIICOT de prelungire a măsurilor preventive. 

Dealerul lui Vlad Pascu - Tudor Duma, zis Maru, vrea să fie liber. Acesta ar avea probleme în arest deoarece ar sta în cameră cu mai mulți indivizi periculoși. Și complicii lui au cerut eliberarea.

Carmen Stan, avocata fraților Constantin: „Nu a făcut nimic, doar consumă și ceea ce a găsit în acea țigară era doar pentru consum propriu. Ștefan, cel de care se spune că este nevinovat, lucrează, are un job. Costin este student, vă dați seama că traficanților adevărați nu le arde de așa ceva”.

La percheziții, în casa fraților Constantin, procurorii au găsit peste 850 de grame de droguri de mare risc care ar fi urmat să fie vândute mai departe”.

Tudor Duma refuză să colaboreze cu procurorii. Avocat: Nu vrea sa dea nicio declarație până la sfârșitul urmăririi penale

Tudor Duma, zis si "Maru" nu ia in calcul sa colaboreze cu autoritatile in mega-dosarul drogurilor in care apare si numele lui Vlad Pascu, tanarul care s-a urcat drogat la volan si a ucis doi adolescenti in accidentul din 2 Mai.  O spune chiar avocata acestuia, Georgiana Popa, care a vorbit, marti, cu presa in timp ce la DIICOT aveau loc audieri privind schimbul de mesaje dintre "Maru" si beizadeaua drogată. "La acest moment nu mi-a comunicat ca ar dori neaparat sa colaboreze (cu procurorii - n.r.). El nu a dat momentan nicio declaratie si nu vrea sa dea nicio declaratie pana la sfarsitul urmaririi penale", a transmis avocata lui Duma. 

"In acest moment el nu mai are simptome de sevraj. Intr-adevar, ia anumite pastile pentru a-i facilita somnul, dar nu mai are simptomatologie specifica starii de sevraj", a afirmat Georgiana Popa.

Rugata sa comenteze informatia potrivit careia Tudor Duma a fost suspus anumitor amenintari sau anumitor agresiuni in arest, avocata a spuns ca "au existat anumite neintelegeri".

"Nu putem vorbi de abuzuri sau de abuzuri grave. Lucratorii din cadrul Centrului de Retinere si Arestare Preventiva au dat dovada de profesionalism si totul s-a rezolvat intr-un timp extraordinar de scurt. Nu avem ce sa  reprosam", a aratat aceasta. 

Intrebata daca Tudor Duma a fost agresat fizic, asa cum s-a vehiculat, ea a raspuns afirmativ. 

"Da, a fost (agresat - n.r.) in prima zi de catre o persoana care a fost mutata, dar lucrurile s-au asezat si acum lucrurile s-au rezolvat", a precizat Georgiana Popa. 

Pe 14 septembrie, procurorii i-au reținut pentru 24 de ore pe Tudor Duma și pe frații de la care Vlad Pascu s-ar fi aprovizionat cu droguri.

Anterior reținerii, cei 3 au fost audiați, totul survenind după ce "Maru" a distribuit pe rețelele de socializare o filmare care-l prezintă în interiorul spitalului Floreasca, căutând droguri.

"Maru", principalul traficant avea acasă un întreg arsenal cu care și amenința polițiștii. Cei patru nu se ascund de ochii lumii și s-au filmat in ipostaze revoltatoare pe care le-au postat pe internet.

Potrivit unor surse, aceștia sunt prietenii cu care Vlad Pascu s-a drogat în Vama Veche înainte de tragedie și au fost lăsați liberi de polițiști. 

„Maru”, dealer-ul șoferului ucigaș Vlad Pascu, își amenința și lovea tatăl

Tudor Duma, zis „Maru”, tânărul despre se presupune că ar fi dealerul șoferului drogat Vlad Pașcu, are o lungă istorie de posesie de droguri, arme albe și violență. Mai mult, propriul său tată ar fi obținut un ordin de restricție, după ce fiul său l-a agresat.

Mai multe articole despre:
pascu traficanti tudor duma trafic droguri