MENIU

Tradeville face angajări și oferă stagii de practică în marketing, IT, analiză și vânzări

Tradeville, casa de brokeraj, oferă în cadrul Targului ASE Job & Internship Fair două posturi de front-desk, o pozitie de asistent marketing, precum și posibilitatea de a face practica in cadrul a patru departamente – marketing, IT, analiza si vanzari.

Programul de internship deschis de Tradeville cuprinde posturi de intern in 4 dintre cele mai importante departamente ale companiei: departamentul de vanzari, analiza, comunicare sub si IT.

“Programul are ca scop principal investitia in tineri bine pregatiti, deschisi si inovativi, ce pot fi integrati dupa terminarea studiilor in domeniul bursier. Cu o echipa formata majoritar din absolventi ASE, stim cat de important este ca la finalizarea studiilor sa ai in CV cat mai multe participari la programe de voluntariat sau internship. Experienta internship-urilor este contactul necesar al studentilor cu realitatea si Tradeville vine in sprijinul celor care vor sa testeze daca piata de capital este domeniul in care vor sa activeze. Tinerii vor invata de la colegii cu experienta si vor interactiona cu investitorii astfel incat sa aiba o tranzitie lina de la student la profesionist”, explica Victor Stanila, PR Manager din cadrul Tradeville.

Programul de internship este gandit astfel incat sa ofere cat mai multor studenti oportunitatea de a participa. El prevede o perioada de practica de pana la 90 de zile, iar timpul de lucru va fi organizat in functie de orarul studentului 4 sau 6 ore/zi, stabilit in comun cu tutorele ce ii va fi alocat.

„Programul este astfel conceput pentru ca atunci cand formezi echipele cu tineri curiosi, care au mereu intrebari, alaturi de angajati cu experienta, care cunosc deja piata, rezulta o combinatie care aduce inovatie, Iar Tradeville a fost cel mai inovator intermediar: a dezvoltat in-house prima platforma de tranzactionare, programatorii nostri au creat primele aplicatii de tranzactionare la BVB, iar divizia de asset management a listat primul ETF romanesc”, explica Victor Stanila.

Pe langa programul de internship, Tradeville deschide 2 noi pozitii in departamentul de front desk pentru tinerii absolventi la ASE si una la marketing.