MENIU

Totul despre LG G3! Primele teste cu cel mai tare telefon LG

Pe internet au inceput sa apara primele teste cu cel mai spectaculos telefon din istoria LG. Modelul LG G3 a fost prezentat oficial marti si se anunta a fi un candidat cu sanse importante la titlul de “smartphone-ul anului 2014”

LG G3 vine, in primul rand, cu un ecran IPS LCD de 5,5 inchi, incredibil de luminos si extrem de clar, gratie rezolutiei spectaculoase, de 2,560 x 1,440 pixeli, adica 538 pixeli pentru fiecare inch. Ca sa va faceti o idee, are aceiasi rezolutie ca iMac-ul de 27 inchi, relatează GadgetReport.ro

 Din acest punct de vedere, este primul telefon de top care afiseaza o astfel de rezolutie. LG o numeste "quad-HD" insa este mai mult o gaselnita de marketing, pentru ca telefonul nu este un 4K real.

 Dincolo de dimensiunea uriasa a telefonului, ce cu greu poate fi tinut intr-o singura mana, LG G3 are un design special, cu un profil curbat, din policarbonat, care te ajuta sa il manevrezi in conditii mai bune decat Galaxy Note 3.

 O alta veste buna este ca capacul din spate poate fi scos si inlocuit cu altul, de alta culoare.

 In ceea ce priveste specificatiile tehnice, notam procesorul quad-core Snapdragon 801, tactat la 2.5GHz, cu Adreno 330 GPU si 2GB de RAM. Este o combinatie devenita standard in 2014 pentru smartphone-urile de top, insa sub nivelul celei anticipate.

 Cititi continuarea review-ului si vedeti primele teste video cu noul smartphone pe GadgetReport.ro

Mai multe articole despre:
lansare smartphone LG G3 GadgetReport.ro