MENIU

TOTUL despre IPHONE 6 și Apple WATCH

Apple a lansat iPhone 6, iPhone 6 Plus și Watch, cele mai noi gadgeturi ale companiei. Acestea aduc ecrane mai mari, cameră foto care seamănă cu cea de anul trecut și un sistem de plăți prin NFC.

iPhone 6 și iPhone 6 Plus au ecrane de 4,7 inch, respectiv 5,5 inch. Telefoanele sunt acoperite cu o sticlă întărită cu ioni și nu cu un panou realizat din cristal din safir, după cum se zvonea. Display-urile au rezoluții de 1.334×750 pixeli și 1.920×1.080 de pixeli (adică full HD). Ecranele sunt încadrate în carcase din aluminiu cu grosimi de 6,8 mm, respectiv 7,1 mm. Spre comparație, iPhone 5s are o grosime de 7,6 mm.

Apple Watch folosește iOS și are o rotiță pentru a ajusta interfața sistemului de operare în funcție de nevoi. Ceasul inteligent are brățară din silicon, are din aur de 18 karate și una argintie din metal – versiune silver.

Numele nu este iWatch, cum au tot fost zvonurile până acum, ci simplu: Apple Watch. Are un design pătrățos, similar Asus ZenWatch sau chiar cu Sony Smartwatch. Watch de la Apple va fi lansat la începutul lui 2015 și prețurile vor începe de la 350 de dolari.

Iată mai jos totul despre noile gadgeturi Apple, așa cum am prezentat pe playtech.ro.

Mai multe articole despre:
iphone 6 iphone 6 plus apple watch