MENIU

Topul filmelor pe care să nu le rataţi în 2014

Filmele anului 2014
<p>Filmele anului 2014 </p>

2014 va fi, cel mai probabil, anul continuărilor unor pelicule de succes, care au dominat box-office-urile în ultima perioadă. Iată un top al filmelor pe care nu trebuie să le rataţi. Anul acesta revin pe ecrane, printre alţii, "Robocop", "Omul-Păianjen", dar şi simpaticii papagali Blu şi Jewel, din celebra animaţie "Rio".

La început de an, vine în cinematografe pelicula "12 ani de sclavie", din distribuţia căreia face parte Brad Pitt.
Filmul este inspirat din povestea reală a unui bărbat de culoare, care este răpit şi vândut ca sclav. Acţiunea se petrece înaintea Războiului Civil din Statele Unite.

Tot în ianuarie, îl puteţi revedea pe Leonardo di Caprio, în "Lupul de pe Wall Street". Acesta prezintă povestea unui broker care a trăit visul american până când s-a transformat în coşmar.

Poliţistul Alex Murphy revine pe ecrane în cea mai nouă variantă a seriei "Robocop". Premiera are loc pe 7 februarie.

În luna martie, intră în cinematografe "300, Ascensiunea unui imperiu". După eroica luptă de la Termopile, filmul de anul acesta promite acţiune, efecte vizuale excepţionale şi o bătălie cutremurătoare pe mare.

Animaţia "Rio 2" ni-i aduce din nou pe marile ecrane, în aprilie, pe simpaticii papagali Blu şi Jewel.

Cei doi papagali ara, care formează cel mai haios cuplu zburător, hotărăsc să pornească într-o aventură inedită în jungla amazoniană, alături de cei trei pui ai lor.

În mai, îl putem revedea pe Peter Parker. De această dată, adversarul Omului-Păianjen este puternicul Electro, intepretat de Jamie Foxx. Jim Carrey şi Jeff Daniels revin pe ecrane, în decembrie, cu o continuare a comediei de succes "Tăntălăul şi gogomanul".

Tot în 2014 ar fi trebuit să fie lansată cea de-a şapteaa parte din seria "Furios şi iute", însă, din cauza tragicului accident în care şi-a pierdut viaţa actorul Paul Walker, filmările au fost suspendate. Producătorii nu au decis, încă, dacă proiectul va fi continuat sau anulat.