MENIU

Top 5 zodii care sărută cel mai bine

Top 5 zodii care sărută cel mai bine

Dacă ești în căutarea bărbatului care sărută cel mai bine, îți spunem noi cum îl poți găsi. Află ce zodii sărută cu toată pasiunea și vei găsi iubitul ideal!

1. Bărbatul Săgetător

Sărutul nativului Săgetător este lacom, devorator și plin de promisiuni. Vei visa la el zile în șir, pentru că acest nativ, dacă este îndrăgostit, îi oferă femeii iubite toate dragostea lui în fiecare sărut. Dar de fiecare dată, sărutul va fi altfel, ca într-un joc plin de mistere.

2. Bărbatul Taur

Sărutul nativului Taur este lung, savuros și plin de senzualitate, scrie libertateapentrufemei.ro. Nu se grăbește să te sărute din primele clipe, ci așteaptă momentul potrivit când îl vei dori cu adevărat. Iar atunci va fi ca dragostea la care visezi de ani de zile…

3. Bărbatul Scorpion

Nativii Scorpioni se joacă abil cu sărutul, îți mângâie buzele, promit desfătări dulci și te simți cu adevărat adorată în brațele lor. Sărutul unui Scorpion bate recordul în lungime și promite nopți romantice fără sfârșit.

4. Bărbatul Berbec

Chiar din primele minute alături de un Berbec, va încerca să te cucerească prin săruturile lui impulsive și puternice. Apetitul lui sexual este greu de stăvilit și nu vei rezista prea mult! Berbecul reușește să îți ofere toată pasiunea lui într-un sărut, oricât ar fi de scurt.

5. Bărbatul Gemeni

Nativul Gemeni te va lua prin surprindere când te va săruta. Totul este pentru el un joc, chiar dacă este un joc serios. Va fi fermecător, te va alinta și te va zăpăci cu declarațiile lui, dar sărutul va fi ca o promisiune că în inima lui există sentimente puternice.