MENIU

Director de școală generală, luat la rost de părinții revoltați. Ce le face elevilor în fiecare zi

Elevii unei școli generale s-au plâns părinților că, brusc, directorul lor are pretenții exagerate în ceea ce privește uniformele lor.

Scandalul în care a fost implicată o școală din Marea Britanie a izbucnit după ce directorul instituției de învățământ a trimis acasă o elevă pentru că, deși purta uniformă, era încălțată cu pantofi negri din piele întoarsă, în loc de pantofi din piele simplă așa cum prevede regulamentul. 

Tatăl fetei a venit imediat la școală pentru a-l lua la întrebări pe director. Acesta și-a păstrat, însă, decizia, și a îndemnat-o pe fată să-și cumpere alți pantofi. ”Nu sunt simpli, din piele neagră, așa cum ar trebui. Parcă se vede și puțină culoare în ei - un bleumarin - și oricum, sunt din piele întoarsă”, a argumentat directorul, citat de dailymail.co.uk. 

La o zi după acest incident, zeci de părinți au venit la școală pentru a cere explicații directorului care le-a trimis copiii acasă pentru motive precum decolorarea ușoară a pantalonilor de la uniformă din cauză spălărilor dese, sau pentru că nu purtau și sacou peste cămașă, cu toate că era foarte cald.

Mai multe articole despre:
şcoală uniformă