MENIU

Testul uşii îți spune cum va fi viitorul tău

Profeţiile Babei Omida sau horoscopul te fac să zâmbeşti dispreţuitor? Sau dimpotrivă, consideri că viitorul îţi este scris undeva, în stele, şi că nu trebuie decât să descoperi cheia cunoaşterii pentru a arunca o privire în necuprins?

Testul uşii: cum va arăta viitorul tău?

E simplu: trebuie să alegi o uşă dintre cele de mai jos! Nu te concentra prea tare, nu căuta să ne-o semnalezi pe cea mai frumoasă, ci pur şi simplu pe cea pe care simţi că ai putea să ieşi (sau să intri) în acest moment al vieţii tale!

Ai ales imaginea numărul 1

Te aşteaptă un viitor luminos, în compania familiei tale. Adori lucrurile simple în viaţă, cum ar fi căldura protectoare a unui cămin aprins în mijlocul iernii sau mirosul fraged al unei câmpii bătute de paşii copiilor vara!

Cel mai probabil, visezi să îţi întemeiezi o familie numeroasă, iar intenţiile tale sunt atât de clare în acest domeniu al vieţii, încât eşti pe cale să devii proprietara unei case cu o uşă atât de pitorească!

Ai ales imaginea numărul 2

Te afli într-o situaţie dificilă, iar viaţa ta nu e deloc uşoară. Treci prin momente grele şi scăparea îţi apare undeva departe: nu te teme însă, este lumină la capătul tunelului tău!

Chiar dacă uşa ta preferată se situează în mijlocul unor ruine devastatoare, importantă este orientarea sa: este deschisă, lăsând să se întrevadă raze de speranţă care îţi vor modifica cu totul sensul vieţii!

Mai multe pe Divahair.ro.

Mai multe articole despre:
test USA numere