MENIU

Testul cerului înnorat îţi spune cum te percep cei din jur

Testul cerului înnorat îţi spune cum te percep cei din jur
Testul cerului înnorat îţi spune cum te percep cei din jur

Vrei să ştii cum eşti percepută de către cei din jur? Ei bine, alege, din colajul de mai jos, imaginea preferată şi citeşte apoi interpretarea!

1. Eşti o companie plăcută

Eşti vigilentă, ştii ce vrei şi nu stai deloc pe gânduri. Adori să încalci regulile şi adesea te trezeşti în situaţii dificile, însă ţi se pare palpitant, nu te plângi.

Te plictiseşti repede aşa că faci tot posibilul pentru a ieşi din rutină. Fiind dornică de aventură şi experienţe noi, eşti o companie plăcută pentru cei din jur.

2. Eşti relaxată

Iei lucrurile aşa cum vin şi nu îţi pierzi calmul niciodată. Priveşti fiecare zi ca pe un dar pe care îl primeşti şi de care trebuie să te bucuri la maximum.

Eşti sociabilă din fire, însă preferi rolul de observator. Reuşeşti să rezolvi orice problemă, indiferent de natura sa, cu zambetul pe buze.

3. Eşti dornică de aventură

Ai un stil de viaţă foarte activ. Îţi place să fii mereu pe fugă şi alegi numai locurile de muncă cu un program flexibil, care îţi permit să îţi păstrezi stilul alert.

Nu pierzi timpul inutil, ci ştii să îl valorifici la potenţial maxim. Îţi place să ai de-a face cu oamenii asemănători ţie întrucât nu ai răbdare cu cei mai relaxaţi decât tine.

4. Eşti iubitoare

Ai o fire altruistă şi eşti foarte generoasă. Iubeşti viaţa, iubeşti oamenii ce te înconjoară şi te iubeşti pe tine. Nu obişnuieşti să îi judeci pe cei din jur fără a îi cunoaşte foarte bine.

Iei angajamentele în serios şi nu îţi place să fii neserioasă. Nu te temi ca cei din jur să îţi cunoască defectele pentru că tu le-ai acceptat de mult.

Sursa: feminis.ro

Mai multe articole despre:
test cer testul cerului