MENIU

Testamentul cutremurător al părintelui Ilarion Argatu. Rugăciunea de 9 zile care face minuni!

Testamentul cutremurător al părintelui Ilarion Argatu. Rugăciunea de 9 zile care face minuni!

Marele duhovnic român, părintele sucevean Ilarion Argatu, a lăsat cu ani în urmă un testament deosebit de preţios, pentru milioane de credincioşi din România. Testamentul duhovnicesc este un tezaur în care se împletesc taine din primordialul Creaţiei divine dar şi elemente de exerciţiu mistic ortodox de post şi rugăciune, care dezleagă magia neagră, vrăjile aduce spor în casă şi împăcare în familii.

Acest canon durează în total doar 9 zile, cifra simbolică, ţinând cont că este vorba de 9 cete de îngeri sau de păcate care se trag până la al nouălea neam. Laitmotivul cifrei 9, se regăseşte de altfel şi în cele 9 zile cât durează acest canon deosebit de eficient şi incredibil de mistic.

În celebra carte scrisă de marele duhovnic şi exorcist şi intitulată "Paraclisul şi Învăţăturile părintelui Ilarion Argatu”. preotul sucevean explică succint, modalitatea în care trebuie urmată această învăţătură, pus în operă acest canon puternic, pentru ca el să se transforme într-o reuşită deplină.

În primul rând mireanul sau preotul trebuie să fie spovedit curat iar femeile dacă vor avea ciclu trebuie să se oprească şi să reia când problemele menstruale trec. Apoi se posteşte negru în zilele de luni, miercuri şi vineri până la ora 24, iar cei care nu pot duce până la miezul nopţii au voie să mănânce o masă de post la orele 18 sau 20. Apoi în zilele de marţi, joi, sâmbătă şi duminică vor mânca normal trei mese dar tot de Post.

Zilinic, mirenii vor zice tot mai des rugăciunea Tatăl Nostru plus 40 de metanii plus rugăciunile normale şi între orele 22-24 se citeşte Acatistul Mântuitorului cu 9 lumânări aprinse în formă de Cruce.

Aceste lumânări se lipesc pe o tăbliţă şi trebuie să ardă complet.

Mirenii vor trebui să Îl roage pe Dumnezeu să rupă toate vrăjile sau farmecele şi blestemele cu care l-au legat vrăjmaşii ştiuţi şi neştiuţi adică cei care îl urăsc de moarte. Mireanul va trebui să implore Divinitatea să dezlege aceste farmece şi lucrări necurate pentru ca ele în nimic să se transforme. Dumnezeu va mai fi rugat apoi să certe duhurile necurate pentru ca, pe pustiu să se ducă aceste duhuri unde om nu locuieşte, să le alunge departe şi la robul respectiv să nu mai îndrăznească să se ducă. Vor vedea mirenii cum încep să se neliniştească anumite persoane dintre cunoştinţe, chiar şi rude la care nu se aşteptau prin puternică rugăciune. Apoi duhovnicul român a mai subliniat că trebuie spuse cu insistenţă rugăciunile prin care Îl rugăm să depărteze duşmanii de lângă noi şi duhurile cele necurate care să se ducă pe pustiu neumblat iar pe robii Lui să Îi ierte de toate păcatele.! În timpul rugăciunii, a mai subliniat duhovnicul român, se mai cer următoarele dezlegări de către mirean, personal, fără preot.

Întreaga rugăciune şi canonul exact de dezlegare va continua cu rugăciunea de dezlegare personală în care, mireanul va cere să fie ajutat să priceapă darul de a face bani de a munci, de a se căsători de a face voia Domnului. Se va cere iertarea păcatelor până la al nouălea neam şi se vor da pomelnice pe un an de zile la mănăstiri pentru vii şi pentru adormiţi, iar la sfârşit se va implora ajutorul sfinţilor arhangheli Mihail şi Gavriil, care trebuie rugaţi să ducă rugăciunea la Tronul sfintei Treimi.

Toţi care au urmat întocmai acest canon de rugăciune au avut rezultate de-a dreptul senzaţionale. Trebuie reamintit de asemenea că, mirenii trebuie să aibă în casă aghiasmă de la Moliftele Sfântului Vasile cel Mare, pentru că trebuie să ia pe stomacul gol înainte de masă un păhărel de aghiasmă, pe parcursul celor 9 zile, scrie bzi.ro.

Mai multe articole despre:
post rugăciune blesteme ilarion argatu