MENIU

Test: Calculează cât sunteți de compatibili

<p>5 tipuri de sex pe care ar trebui să le &icirc;ncerci &icirc;nainte să te căsătoreşti</p>

Când intri într-o relație cu cineva, este indicat să te asiguri că ai câteva lucruri în comun cu persoana respectivă. Află dacă sunteți compatibili răspunzând la câteva întrebări simple.

Răspunde la întrebările de mai jos și notează cu 3 puncte fiecare răspuns afirmativ.

1. Există chimie între voi?
Chimia este baza oricărei relații, așa că cea mai importantă întrebare pe care trebuie să ți-o pui este dacă există și între voi. Simți fluturi în stomac când îl vezi, tresari când te atinge.

2. Aveți același stil de viață?
Ce fel de persoană ești? Îți plac ieșirile cu prietenii? Ești activă social? Dacă iubitul tău e genul care stă mai mult acasă, poate ar trebui să te gândești de două ori înainte să ieșiți împreună. Astfel de diferențe duc la probleme în cuplu.

3. Aveți același nivel intelectual?
Chiar dacă pare o perspectivă superficială, este important ca tu și partenerul tău să aveți același nivel intelectual. Dacă tu ai absolvit o școală de elită, iar el nu a fost atât de interesat de educație, s-ar putea să apară unele probleme între voi. Întreabă-te dacă nu te deranjează să ieși cu o persoană care nu are același nivel de cunoștință ca tine sau care este mai inteligentă decât tine.

4. Contează aspectul fizic pentru tine?
Întreabă-te cât de mult contează aspectul fizic pentru tine. Poți ieși cu cineva care nu arată foarte bine?

5. Aveți același nivel de energie?
Poate ți se pare că nu contează, dar dacă ieși cu o persoană leneșă sau letargică, s-ar putea să te enerveze la un moment dat. Nu îți va plăcea când va prefera să se uite la seriale, în loc să iasă cu tine.

6. Aveți același statut financiar?
Toate visăm la o poveste asemănătoare cu a Cenușăresei, dar în viața reală, banii chiar contează. Încearcă să îți răspunzi sincer dacă ești dispusă să ieși cu cineva care nu are același nivel material ca și tine.

7. Aveți simțul umorului?
Dacă doar unul dintre voi are simțul umorului, s-ar putea să aveți parte de multe certuri din cauză că unul glumește prea mult sau altul o face prea puțin. Simțul umorului este foarte important într-o relație, așa că nu ignora acest aspect.

8. Vă doriți același lucru de la relație?
Întreabă-te dacă amândoi sunteți pe aceeași lungime de undă când vine vorba de viitorul vostru. Dacă tu vrei copii, iar el nu sau invers, șansele să fiți fericiți scad considerabil. Discutați deschis și nu renunța pentru nimeni la dorințele tale.

Dacă ai acumulat cel puțin 12 puncte, înseamnă că relația voastră are șanse de reușită. Dacă, însă, ai sub acest punctaj, ar trebui să te gândești de două ori înainte să intri într-o astfel de relație.

Sursa: unica.ro

Mai multe articole despre:
test cuplu compatibil