MENIU

Tentativă de sinucidere, oprită de polițiști

Tentativă de sinucidere, oprită de polițiști

Un bărbat 43 de ani, din județul Călărași, a încercat să se sinucidă în Germania, dar a fost salvat de polițiștii care au fost alertați de soția sa. Bărbatul era nemulțumit că nu se poate adapta condițiilor de muncă.

Inspectoratul de Poliție Județean Călărași a fost sesizat de soția bărbatului în legătură cu dispariția acestuia. Bărbatul lucra ca șofer de tir pentru o firmă din Germania. Ulterior, femeia a anunțat poliția că soțul său i-a spus că se va sinucide pentru că nu se poate adapta condițiilor de muncă.

S-au efectuat demersurile necesare cu sprijinul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională, astfel încât cel în cauză să fie dat în atenția forțelor de ordine germane, informează realitateadecalarasi.net.

Polițiștii au luat legătura cu autoritățile germane și cu reprezentanții firmei angajatoare, fiind obținute rapid coordonatele GPS ale vehiculului folosit de bărbat, constatându-se că acesta a urmărit un traseu bine definit, fiind staționat de mai multe minute într-o zonă izolată.

Bărbatul a fost găsit în timp ce încerca să se sinucidă. Acesta a fost internat într-o unitate spitalicească, fiind în afara oricărui pericol.

Mai multe articole despre:
tentativa de sinucidere germania sofer de tir